Tweka.com

Tweka.com is een succesvol badmodemerk van Nederlandse bodem. Het merk heet zich gespecialiseerd in het lichaam van de Noord-Europese man, vrouw en ook in dat van de jeugd.

Tweka is een trendy merk dat zich vooral kenmerkt door de opvallende, vernieuwende patronen en prints die zijn afgedrukt op de badmode. Daarnaast is de zwemkleding herkenbaar door de perfecte pasvorm, dit komt mede door het materiaal wat gebruikt wordt.

Over Tweka

1916, Nederland. De wereld verandert snel. Vanuit een tricotagefabriek in Geldrop neemt Tweka met kosmopolitische flair het voortouw in de grote zwemrevolutie van Europa. Met draagbare en modieuze badpakken waarin ook echt gezwommen kon worden. Zwemkleding die onbewust symbool staat voor een nieuwe eeuw waarin gelijkwaardigheid en autonomie centraal komen te staan.

Met de verruiming van denkbeelden werden Tweka’s badpakken allengs strakker. Verfijnde materialen. Fijne materialen. In de loop der tijd werden de badpakken van Tweka ook steeds onthullender en vrouwelijker. Meer uitgesproken in kleur en prints. Hoger en dieper uitgesneden. Bikini’s.

0 thoughts on “Tweka.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *