De website van tcwow.com

De bikini is hét item dat het ultieme zomergevoel met zon, zee en strand oproept! Tegenwoordig is een bikini de normaalste zaak van de wereld, maar dat is nog niet zo lang het geval. In 1932 ontwierp de Parijse modeontwerper Jacques Heim een tweedelig badpak, de voorloper van de bikini.

De bikini in huidige vorm werd voor het eerst in 1946 door Louis Réard geïntroduceerd, die het nieuwe kledingstuk vernoemde naar het eiland Bikini. De bikini gold echter nog lang als onzedig en was op vele stranden, vooral in Spanje en Italië verboden.

Welke kleur bikini past bij mijn huidskleur?

Niet alleen het model van de bikini is belangrijk bij je keuze, maar natuurlijk ook de kleur. Wat je meestal niet wilt, is dat je bikini je er bleker uit laat zien. Welke kleur bikini het best bij je past kun je hieronder lezen:

Bleke tot lichte huid: een zwarte of witte bikini zijn hier no go, daarin lijk je nog bleker. Je gaat het best voor wat zachtere kleuren zoals pasteltinten of koraal. Vermijd knalkleuren zoals neonpink en knalgeel. Elke kleur die teveel afsteekt bij je huid, maakt je bleker.

Getinte huid: als je van nature een getinte of licht getinte huid hebt of al een beetje gebruind bent door de zon, heb je het makkelijk in de keuze van je bikini. Je kunt eigenlijk elke kleur dragen. Nog bruiner lijk je met felle kleuren zoals pink en felle blauw- en groentinten.

Donkere huid: met een donkere huid heb je volop keuze als het om de kleur van je bikini gaat. Ook jou staan felle kleuren ontzettend mooi. En in tegenstelling tot lichtere huidtypes kun jij knalgeel, wit en zwart juist wel erg goed dragen.

Bron: tcwow.com

0 thoughts on “De website van tcwow.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *